torsdag 26 mars 2009

Projektplanering

Idag har jag fatt klartecken att ga vidare med min framstallan om stod fran SIDA. Nu kan jag borja formulera ett projekt tillsammans med Oren och vi ar inne pa en ide' om ett multilateralt R&D Center med specialister fran Israel, Vastbanken, Gaza, Egypten och Jordanien. Alla arbetar idag med samma saker och mot samma mal men tyvarr pa varsitt hall. Man kan bara ana synergieffekterna om dessa forskare och specialister skulle hamna under samma tak, atminstone under samma 'elektroniska tak'. Det ar dock kansligt med samarbete och langt ifran givet.

Helgen kanns darfor aterigen som ett storande avbrott i vardagen och jag vet inte om jag nagonsin lar mig att 'ta helgen' pa torsdag, trots forskjutningen av dagar! Jag skulle valdigt garna vilja ta i tu med projektet pa stubben men far val ge mig till tals tills pa mandag da den svenska SIDA-personalen ar pa plats i Jerusalem.

Jag vet annu inte var jag ska tillbringa min helg men det lutar starkt at att jag aker till svarforaldrarna i Qiriyat Malakhi. Jag trivs med dem och behover dessutom fylla upp min magra lekamen med lite hemlagad mat. Det blir alldeles for mycket snabbmat pa gatan!

2 kommentarer:

  1. Efter en intensiv period så har jag äntligen hunnit läsa ikapp din blogg.
    Du skriver så fantastiskt bra! Är troligtvis den stoltaste dottern i hela världen...

    Här hemma är allt bra. Skolan börjar dra sig mot sitt slut och det är så sjukt mycket att göra. Jag och Racheli har bestämt oss för att flytta ihop och vi letar efter ny lägenhet! Det bästa av allt är att jag har fått ett datum för gruppinformation och kirurgmöte inför operationen! Känns oerhört bra faktiskt. Dessvärre så ligger det på samma dag som farfars begravning... Hoppas att jag hinner med allt jag vill den dagen.

    Hur går det med råttan? Lever han vidare i din stol? :D

    ÄLSKAR DIG min fina pappa!
    ...och cykla försiktigt kära du!

    SvaraRadera
  2. Jag tror att det blir bra om ni delar lagenhet! Vad galler att hinna med sa ska du satta dig sjalv i forsta rummet! Det ar viktigast!
    Rattan ar borta och musen ar i mossens egen lilla mushimmel, nagonstans bortom manen av ost!
    Jag har for ovrigt en dotter som skriver valdigt bra! Kanner du henne? :)
    Alskar dig min van! Pappa

    SvaraRadera